Cocktailbar in Amsterdam

Perfect voor een avondje uit: een bezoek aan een cocktailbar in Amsterdam. Onze cocktailbar is sfeervol, intiem, heeft een luxe ambiance én is op loopafstand van het DeLaMar Theater, Paradiso, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Een ding is zeker: jij en je vrienden voelen je direct thuis. Kies uit meer dan vijftig verschillende cocktails of laat je verrassen door onze barmannen of -vrouwen met ieder hun eigen specialiteit. Om een goede bodem te leggen of voor de lekkere trek kun je bij ons ook terecht voor de lekkerste borrelhapjes, een goede lunch of smakelijk diner.

Van klassiekers tot Players specials

Een klassieke cocktail bevat drie basisingrediënten: suiker, een bittertje en ijs. De drie elementen worden vervolgens naar smaak met elkaar gemixt, waarna de perfecte cocktail ontstaat. Als finishing touch, maar ook zeker voor de smaak, kun je garnering zoals koriander, basilicum, tijm, gember of fruit toevoegen. Zin in een echte classic? Kies dan voor een Mojito, Long Island Iced Tea, Tequila Sunrise, Piña Colada of Cosmopolitan.

Toe aan iets anders? Laat een van onze barmannen of -vrouwen hun ‘signature’ cocktail maken of kies voor een vernieuwende creatie zoals de Silky Head, English Garden of Hot Sombrero. Ook de Gin & Tonic liefhebbers zitten goed bij ons: er is keuze uit maar liefst 16 verschillende soorten gin, waardoor we een cocktail kunnen samenstellen zoals je nog nooit eerder hebt geproefd.

Mocktails

Ben je de bob, in verwachting of drink je geen alcohol? No worries. In ons assortiment vind je naast smakelijke cocktails ook de lekkerste mocktails. Beter bekend als alcoholvrije cocktails die niet onderdoen voor de alcoholvariant.

Wat een heerlijke zaak. Dichtbij het Leidseplein, maar totaal niet gericht op toeristen. Prachtige inrichting en er hangt een goede sfeer. Eten, cocktails en de bediening zijn allemaal van topkwaliteit! Kom zeker terug.
Stephanie Willemsen

Een greep uit ons assortiment cocktails

COCKTAILS

APEROL SPRITZ
aperol, prosecco, sparkling water, orange 

BELLINI
prosecco & peach 

MEXICAN MULE
tequila, ginger beer & passionfruit

COCO LOVES MARGARITA
tequila, malibu, pineapple juice, coconut & lime 

PORNSTAR MARTINI
vodka, passion fruit, vanilla, lemon & prosecco 11,5

STRAWBERRY VANILLA CRUSH
vodka, vanilla, strawberry

MOJITO
FLAVOURS: lime | strawberry | passion fruit  

ROYAL MOJITO
prosecco, rum, lime, mint, cane sugar & soda   11,5

MAI TAI
rum, amaretto, vanilla, passionfruit, mint & lime 

OLD SMOKED FASHIONED
Bulleit Rye, bitters, orange zest & cinnamon 

MOJITO XL
serves 6   50

Sfeerimpressie

Om je een beeld te geven van onze cocktailbar hebben wij een aantal foto’s uitgelicht.

Kom langs in onze luxueuze cocktailbar in hartje Amsterdam

Breng een bezoekje aan onze cocktailbar na een dagje shoppen, het slenteren door de stad of voor een avondje uit. Voor meer informatie over onze cocktails, de lunch of het diner kun je bellen naar 020 888 88 86 of een e-mail sturen naar info@playersamsterdam.nl.

Players Amsterdam

Kleine Gartmanplantsoen 25
1017 RP Amsterdam (Centrum)

T: 020 888 88 86
E: info@playersamsterdam.nl

Openingstijden

  • Zondag:12.00 - 01.00 uur
  • Mandaag:12:00 - 01:00 uur
  • Dinsdag:12.00 - 01.00 uur
  • Woensdag:12:00 - 01:00 uur
  • Donderdag:12:00 - 01:00 uur
  • Vrijdag:12.00 - 03.00 uur
  • Zaterdag:12:00 - 03:00 uur