Restaurant Leidseplein

Lekker eten op het Leidseplein? Dit kan bij Players Amsterdam: de ideale plek voor een lekkere lunch of diner op het Leidseplein. U kunt bij ons genieten van gevarieerde en betaalbare gerechten.

Direct reserveren

U vindt Players Amsterdam op het volgende adres:

Players Amsterdam
Kleine Gartmanplantsoen 25
1017 RP Amsterdam Centrum
Tel: 020 888 88 86

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Di/ Wo/ Do:15:00 – 01:00 uur
vrijdag: 15:00 – 03:00 uur
zaterdag: 12:00 – 03:00 uur
zondag: 12:00 – 01:00 uur

De keuken is geopend tot 22:00 uur

 

Uit eten op het Leidseplein

Door de aanwezigheid van cafés, barretjes en restaurants is het Leidseplein een populair uitgaansgebied in het centrum van Amsterdam. Enkele van de best bezochte attracties van onze hoofdstad liggen op loopafstand van het plein. Denkt u bijvoorbeeld aan het bekende poppodium Paradiso, waar enkele van de grootste artiesten al op het podium gestaan. Meer klassieke optredens vindt u in de Stadsschouwburg. Voor de nieuwste films kunt u terecht bij Pathé City. Kortom voor elk avondje uit in Amsterdam is het Leidseplein de aangewezen plek.

Wat al deze plekken gemeen hebben, is dat zij op loopafstand liggen van restaurant Players Amsterdam. Onze chefs zorgen ervoor dat u bij ons kunt genieten van heerlijke gerechten.  Zo kunt u voor de voorstelling die u wilt bezoeken een heerlijk hapje eten op het Leidseplein. Mocht u na de voorstelling nog zin hebben om te dansen, dan bent u ook bij Players aan het juiste adres. Na het sluiten van de keuken om 22:00 uur bouwen wij ons restaurant om tot een trendy club waar u tot in de kleine uurtjes kunt dansen op de muziek van onze DJ.

Direct reserveren

Lunch en diner op het Leidseplein

Voor een diner op het Leidseplein bent u bij Players Amsterdam aan het juiste adres. Bij Players krijgt u een compleet driegangenmenu voor 30 euro per persoon. De menukaart is met zorg samengesteld om u genoeg keuze te bieden. Verder kunt u bij restaurant Players Amsterdam op zaterdag en zondag ook terecht voor een heerlijke lunch op het Leidseplein. Wij maken graag de lekkerste broodjes, salades en warme gerechten voor u klaar.

Een lekker drankje mag natuurlijk niet ontbreken bij uw gerecht. Onze wijnkaart bevat de lekkerste wijnen die zorgvuldig zijn uitgekozen zodat deze perfect passen bij het diner. Kunt u niet kiezen? Onze vriendelijke bediening kan u alles vertellen over de gerechten en de wijnen op onze kaart

Direct reserveren

De Ideale locatie voor uw privéfeest of zakelijk evenement

Wij staan ook graag voor u klaar om u te helpen met het organiseren van een zakelijk of privé evenement. Het is daarbij mogelijk om Players Amsterdam gedeeltelijk of volledig af te huren. Door de gunstige ligging aan het sfeervolle Leidseplein is ons restaurant zeer geschikt voor een spetterend feest of een zakelijk evenement zoals een presentatie of bedrijfslunch. Informeer bij ons voor de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Bel: 020 888 8886E-mail ons

Parkeergelegenheden

Indien er plek is, kunt u parkeren langs de grachten. Daarnaast kunt u op 5 minuten lopen parkeren bij Parking De Hoofdstad/Prinsengracht en Q-Park Byzantium/Tesselschadestraat. Op 10 minuten lopen zijn er parkeergelegenheden bij Q-Park Europarking/Marnixstraat en Q-Park Museumplein/Van Baerlestraat.

 

Reserveren kan ook per mail reservations@playersamsterdam.nl of via onze reserveringspagina