Bar

UITGAAN IN AMSTERDAM
De sfeervolle bar van PLAYERS in het centrum van Amsterdam, leent zich uitstekend voor een gezellige borrel. En onze wijnkaart bevat een selectie van met zorg uitgekozen wijnen, is goed gebalanceerd en een perfecte aanvulling op onze hapjes en gerechten.
Voor de echte Player is er een uitgebreide selectie van Moët et Chandon, Ruinart en Dom Pérignon champagnes.

Lunch

LUNCHEN OP HET LEIDSEPLEIN
Op zaterdag en zondag is PLAYERS ook voor de lunch geopend. Ook onze lunchkaart wisselt per seizoen en de gerechten worden bereid met verse producten. Traditionele broodjes en moderne creaties gaan hier hand in hand. Van maart tot november beschikt Players over een groot en verwarmd terras waar heerlijk buiten gegeten kan worden.

Diner

ETEN OP HET LEIDSEPLEIN
Het restaurant van PLAYERS kenmerkt zich als sfeervol, gemoedelijk en informeel en biedt plaats aan 50 gasten. Het ligt lekker centraal in het centrum van Amsterdam. Hier serveert onze chef-kok met zijn brigade seizoensgebonden gerechten naast de Players klassiekers. Alle gerechten worden bereid met verse producten. Van maart tot november beschikt Players over een groot en verwarmd terras waar heerlijk buiten gegeten kan worden. Voor groepen vanaf 8 personen hebben wij een verkleinde à la carte menu beschikbaar of een 3-gangenkeuzemenu voor € 30,- per persoon.